Izgarada pişirmenin avantajları



Izgara pişirme bakımı serisini isteyenler arasında her gün taraftar kazanır Seo uzmanı ve aynı zamanda sağlığını geliştirmek mutfak tekniktir.

Izgarada pişirmenin avantajları
1 Izgarada pişirmek için ipuçları
Izgarada pişirirken akılda tutulması gereken 2 ipucu
3 Izgarada pişirmenin avantajları
4 Izgarada pişirme dezavantajları
Seo hizmeti Izgarada pişirirken, yiyecekler doğrudan ateşin üzerinden geçen bir plaka veya metal plaka üzerine yerleştirilir. Isı kaynağı genellikle gazdır (özellikle lokantalarda) veya elektrik (daha fazla ev içi kullanım için küçük plakalar) Bu teknik sadece yağ veya yağ içermeyi gerektirmez, bu nedenle düşük kalorili yiyeceklerin ve zayıfların hazırlanmasında çok uygundur. yağda.

Kullanılan malzeme çok çeşitlidir ve bazıları dökme demirden yapılmış, diğerleri farklı alaşımlara sahip ve bugün çoğu yapışmaz malzemelerle satılmaktadır. Elektrikli ütüler genellikle, bize en uygun sabit sıcaklığı koruyan bir termostata sahip olma avantajına sahiptir. Dökme demirlerin dezavantajları, daha ağır olmaları ve daha fazla özen göstermeleri, ancak benzersiz bir lezzet vermeleridir. Ütü sıcakken her zaman yemek zorundayız.



Izgarada yemek pişirmek için ipuçları
Ütüyü daima temiz tutunuz. Temiz bir plaka, önceki yiyecek kalıntılarının yanmasını ve gıda maddelerini diğer yiyecekleri tatmasını önleyecektir.
Ateşin yoğunluğuna dikkat edin. Daha sert veya daha kalın yiyecekler, daha yavaş veya daha yavaş bir ateşte pişirilmeli, böylece içlerinde de pişirilebilirler. Öte yandan, en iyi veya en yumuşak yiyecekler, daha fazla veya canlı bir ateşle yapılmalı ve böylece neredeyse ızgara bir tada sahip olmalıdır.
Yiyecekleri kesmeyin veya dikmeyiniz. Yiyeceklerde delinir veya çok fazla kesim yaparsak, daha hızlı pişirir ve içerdiği meyve sularını kaybeder ve çok kuru olur. Bir tuzak, bir kaç damla yağı (ve sevdiğimiz çeşni) doğrudan tabakta değil, doğrudan yiyecek üzerine koymaktır.
Son anda tuzu ekleyin. Bununla herşeyi daha sulu hale getirmeye yardımcı olacağız.
Sonlu sebzeleri kesmek ve onları olabildiğince taze hale getirmek çok önemlidir. En çok kullanılan sebzeler enginar, kuşkonmaz, patates veya patates, kabak, her çeşit mantar, biber vb. Gerçek şu ki, pratik olarak hepsi çok lezzetli ızgara. Daima "dente" ile kalmaya çalış. Ayrıca çok zengin oldukları için Tofu ve Seitan gibi bitkisel proteinleri veya glüteni pişirmeye çalışın.
Izgarada pişirirken akılda tutulması gereken ipuçları
gıda yanmaz düşünün:
Kurumsal Seo ızgara et sol yanma kanseri gelişimi ile ilişkili iki bileşiklerini üretebilir edin: heterosiklik aminler ve polisiklik aromatik hidrokarbonlar.

Aşağıdaki kimyasalları kullanarak maruz kalma durumunuzu aşağıdaki yöntemlerle azaltabilirsiniz:

Eti uzun süre yüksek sıcaklıklarda doğrudan alevlere veya sıcak bir metal yüzeye maruz bırakmayın.
Etleri yüksek sıcaklıklara maruz bırakmadan önce pişirmek için mikrodalgayı kullanmak, etin yüksek sıcaklıklara maruz kalma süresi azaldığından AHC oluşumu riskini azaltabilir.
Eti yüksek ısı kaynağı üzerinde sürekli olarak çevirmek, heterosiklik aminlerin oluşumunu büyük ölçüde azaltarak, söz konusu kaynaktan eti sık sık çevirmeden basitçe bırakabilir.
Baharat kullanmak, heterosiklik aminlerin ve polisiklik aromatik hidrokarbonların içeriğine karşı etkili olur. Marine etler de onları önler.
Meyve ve sebzeler, yüksek sıcaklıklara maruz kaldığında heterosiklik aminler ve polisiklik aromatik hidrokarbonlar oluşturmazlar.
Izgarada pişirmenin avantajları
ızgara veya mangalda ama gibi lezzetli bir yemek atın socarrarse ulaşmak veya hemen hemen hiçbir şey (yanmış parçalar potansiyel kanserojen) lezzet yanmaz kömürün hiçbir parça olduğu avantajla.
Karmaşık tarifleri bilmeniz veya hatırlamanız gerekmediği için çok hızlı ve kolay bir pişirme.
Bize fazladan yağ sağlamadığı için sağlık ve kilo almak için idealdir. Sindirim problemleri olan insanlar, çok iyi pişirilmiş yiyeceklere tahammül ettikleri için bu tür pişirme işlemlerini çok severler.
En önemli avantajlar arasında petrolün gerekli olmaması (bazı insanlar bunu son anda devreye aldı).
Bir diğer önemli detay ise, çok zengin olduğu için daha fazla sebze yemeye yardımcı olmasıdır. Pek çok kişi, sadece onları daha az lezzet verici olan kaynatın nasıl hazırlandığını bilir.
Izgarada pişirme dezavantajları
Çok büyük veya çok ağır levhalar var.

Malzemeye bağlı olarak, pahalı olabilirler, ancak sadece petrol tasarrufları ile çok hızlı bir şekilde amortismana uğrayabilirler (sağlıktan paha biçilemez).

Yiyecekleri biraz karıştırmaya çalışın (ham yağ, baharat, vb.) Ama biraz sıkıcı olabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bazal Sarnıcı nedir?

İnsan Vücudu Boşluklarının Farklı Türleri Nelerdir?

Amortisman, tükenme ve itfa payı - DD & A