Izgarada pişirmenin avantajları
Izgara pişirme bakımı
serisini isteyenler arasında her gün taraftar kazanır Seo uzmanı ve aynı zamanda sağlığını geliştirmek mutfak
tekniktir.
Izgarada pişirmenin
avantajları
1 Izgarada pişirmek için
ipuçları
Izgarada pişirirken akılda
tutulması gereken 2 ipucu
3 Izgarada pişirmenin
avantajları
4 Izgarada pişirme
dezavantajları
Seo hizmeti Izgarada pişirirken, yiyecekler doğrudan
ateşin üzerinden geçen bir plaka veya metal plaka üzerine yerleştirilir. Isı
kaynağı genellikle gazdır (özellikle lokantalarda) veya elektrik (daha fazla ev
içi kullanım için küçük plakalar) Bu teknik sadece yağ veya yağ içermeyi
gerektirmez, bu nedenle düşük kalorili yiyeceklerin ve zayıfların
hazırlanmasında çok uygundur. yağda.
Kullanılan malzeme çok
çeşitlidir ve bazıları dökme demirden yapılmış, diğerleri farklı alaşımlara
sahip ve bugün çoğu yapışmaz malzemelerle satılmaktadır. Elektrikli ütüler
genellikle, bize en uygun sabit sıcaklığı koruyan bir termostata sahip olma
avantajına sahiptir. Dökme demirlerin dezavantajları, daha ağır olmaları ve
daha fazla özen göstermeleri, ancak benzersiz bir lezzet vermeleridir. Ütü
sıcakken her zaman yemek zorundayız.
Izgarada yemek pişirmek için
ipuçları
Ütüyü daima temiz tutunuz.
Temiz bir plaka, önceki yiyecek kalıntılarının yanmasını ve gıda maddelerini
diğer yiyecekleri tatmasını önleyecektir.
Ateşin yoğunluğuna dikkat
edin. Daha sert veya daha kalın yiyecekler, daha yavaş veya daha yavaş bir
ateşte pişirilmeli, böylece içlerinde de pişirilebilirler. Öte yandan, en iyi
veya en yumuşak yiyecekler, daha fazla veya canlı bir ateşle yapılmalı ve
böylece neredeyse ızgara bir tada sahip olmalıdır.
Yiyecekleri kesmeyin veya
dikmeyiniz. Yiyeceklerde delinir veya çok fazla kesim yaparsak, daha hızlı
pişirir ve içerdiği meyve sularını kaybeder ve çok kuru olur. Bir tuzak, bir
kaç damla yağı (ve sevdiğimiz çeşni) doğrudan tabakta değil, doğrudan yiyecek
üzerine koymaktır.
Son anda tuzu ekleyin.
Bununla herşeyi daha sulu hale getirmeye yardımcı olacağız.
Sonlu sebzeleri kesmek ve
onları olabildiğince taze hale getirmek çok önemlidir. En çok kullanılan
sebzeler enginar, kuşkonmaz, patates veya patates, kabak, her çeşit mantar,
biber vb. Gerçek şu ki, pratik olarak hepsi çok lezzetli ızgara. Daima
"dente" ile kalmaya çalış. Ayrıca çok zengin oldukları için Tofu ve
Seitan gibi bitkisel proteinleri veya glüteni pişirmeye çalışın.
Izgarada pişirirken akılda
tutulması gereken ipuçları
gıda yanmaz düşünün:
Kurumsal Seo ızgara et sol yanma
kanseri gelişimi ile ilişkili iki bileşiklerini üretebilir edin: heterosiklik
aminler ve polisiklik aromatik hidrokarbonlar.
Aşağıdaki kimyasalları
kullanarak maruz kalma durumunuzu aşağıdaki yöntemlerle azaltabilirsiniz:
Eti uzun süre yüksek
sıcaklıklarda doğrudan alevlere veya sıcak bir metal yüzeye maruz bırakmayın.
Etleri yüksek sıcaklıklara
maruz bırakmadan önce pişirmek için mikrodalgayı kullanmak, etin yüksek
sıcaklıklara maruz kalma süresi azaldığından AHC oluşumu riskini azaltabilir.
Eti yüksek ısı kaynağı
üzerinde sürekli olarak çevirmek, heterosiklik aminlerin oluşumunu büyük ölçüde
azaltarak, söz konusu kaynaktan eti sık sık çevirmeden basitçe bırakabilir.
Baharat kullanmak,
heterosiklik aminlerin ve polisiklik aromatik hidrokarbonların içeriğine karşı
etkili olur. Marine etler de onları önler.
Meyve ve sebzeler, yüksek
sıcaklıklara maruz kaldığında heterosiklik aminler ve polisiklik aromatik
hidrokarbonlar oluşturmazlar.
Izgarada pişirmenin
avantajları
ızgara veya mangalda ama gibi
lezzetli bir yemek atın socarrarse ulaşmak veya hemen hemen hiçbir şey (yanmış parçalar
potansiyel kanserojen) lezzet yanmaz kömürün hiçbir parça olduğu avantajla.
Karmaşık tarifleri bilmeniz
veya hatırlamanız gerekmediği için çok hızlı ve kolay bir pişirme.
Bize fazladan yağ sağlamadığı
için sağlık ve kilo almak için idealdir. Sindirim problemleri olan insanlar,
çok iyi pişirilmiş yiyeceklere tahammül ettikleri için bu tür pişirme
işlemlerini çok severler.
En önemli avantajlar arasında
petrolün gerekli olmaması (bazı insanlar bunu son anda devreye aldı).
Bir diğer önemli detay ise, çok
zengin olduğu için daha fazla sebze yemeye yardımcı olmasıdır. Pek çok kişi,
sadece onları daha az lezzet verici olan kaynatın nasıl hazırlandığını bilir.
Izgarada pişirme
dezavantajları
Çok büyük veya çok ağır
levhalar var.
Malzemeye bağlı olarak, pahalı
olabilirler, ancak sadece petrol tasarrufları ile çok hızlı bir şekilde
amortismana uğrayabilirler (sağlıktan paha biçilemez).
Yiyecekleri biraz
karıştırmaya çalışın (ham yağ, baharat, vb.) Ama biraz sıkıcı olabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder