Çin eriştesi, oryantal lezzet



Size en popüler Çin eriştesi lezzetli bir tarifi sunuyoruz. Tavuk veya seitan ve sebze ile hazırladık, hazırlamak ve çok besleyici kolaydır.

Çin eriştesi, oryantal lezzet
1 Çin eriştesi
2 Erişte tarifi
3 Tavsiyemiz
Çin eriştesi
Çin eriştesi tüm dünyada popülerdir. Seo hizmeti  farklı buğday türleri (MIan olarak adlandırılır), pirinç (eğlence olarak bilinir) ve hatta mung fasulye veya yeşil soya fasülyesinden yapılanları bile bulabiliriz.

Bu tür eriştelerin ihtiyaç duyduğu pişirme süresi çok kısadır ve bazı tuzlarının bileşimlerinde tuz bulunması nedeniyle tuz miktarına dikkat etmeliyiz.



Erişte tarifi
4 kişilik Malzemeler:

Çin eriştesi 250 g
300 g tavuk göğsü (veya seitan veya diğer bitkisel protein)
1 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil.
1 diş sarımsak
1 adet ihale soğan
1 kabak
2 havuç
200 gr yeşil fasulye
100 gr çimlendirilmiş soya fasulyesi.
100 gram Çin mantarı (shiitake)
Soya sosu 3 yemek kaşığı.
Yağ.
Çin eriştelerinin tavuk veya seitan Kurumsal Seo   sebzelerle hazırlanması


Ateşe su ile bir tencereye koyduk ve su kaynatmak üzereyken eriştelerimizi yaktık. 2 ya da 3 dakika içinde hazır olacaklar.
Onları süzüp, serinletip saklıyoruz.
Biraz yağ içeren bir tavada, bir dakikalığına zencefil ve doğranmış karanfil sote edin.
Daha sonra, tavuk veya seitanı şeritlere ayırdık. Birkaç dakika soteleyin, biraz tuz ve bal ekleyin. İyice karıştırın, ısıdan çıkarın ve saklayın.
Bir tavaya üç çorba kaşığı yağ koyup sıcakken sebze bu sıraya koyulur: önce soğan yarım ayları keser. İki dakika sonra çapraz olarak kesilen fasülye ekledik. Üç dakika sonra havuçları çubuklara attık ve birkaç dakika sonra da sopayla kesip yapıştıracağız.
Bitirmek için mantarları ve soya fasulyelerini ekliyoruz.
Tavuk ve erişte ile karıştırın, soya soslu mevsim yapın, iyice karıştırın ve Çin eriştelerimizin hemen porsiyon halinde servis edilmesini sağlayın.
Bizim tavsiyemiz
Çin noodle'ları için bu tarif, eriştelerinizi ıslatılmadan ve plaka üzerine bir baz olarak yerleştirerek ve üzerlerine sebze sote ederek yapılabilir.

Onları kızartmak için, onları biraz keserek toplu olarak kızartın, böylece düzenli olarak pişirin, ve şiştikten hemen sonra emici kağıda dökün.

Batı makarnalarından çok farklı olarak, Çin Seo uzmanı  hafif tuzlu makarnalar ile yapılır, bu nedenle suda kaynatıldığında daha fazla tuz eklemeyi gerektirmez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bazal Sarnıcı nedir?

İnsan Vücudu Boşluklarının Farklı Türleri Nelerdir?

Amortisman, tükenme ve itfa payı - DD & A