Çin eriştesi, oryantal lezzet
Size en popüler Çin eriştesi
lezzetli bir tarifi sunuyoruz. Tavuk veya seitan ve sebze ile hazırladık,
hazırlamak ve çok besleyici kolaydır.
Çin eriştesi, oryantal lezzet
1 Çin eriştesi
2 Erişte tarifi
3 Tavsiyemiz
Çin eriştesi
Çin eriştesi tüm dünyada
popülerdir. Seo hizmeti farklı buğday türleri (MIan olarak
adlandırılır), pirinç (eğlence olarak bilinir) ve hatta mung fasulye veya yeşil
soya fasülyesinden yapılanları bile bulabiliriz.
Bu tür eriştelerin ihtiyaç
duyduğu pişirme süresi çok kısadır ve bazı tuzlarının bileşimlerinde tuz
bulunması nedeniyle tuz miktarına dikkat etmeliyiz.
Erişte tarifi
4 kişilik Malzemeler:
Çin eriştesi 250 g
300 g tavuk göğsü (veya
seitan veya diğer bitkisel protein)
1 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı rendelenmiş
zencefil.
1 diş sarımsak
1 adet ihale soğan
1 kabak
2 havuç
200 gr yeşil fasulye
100 gr çimlendirilmiş soya
fasulyesi.
100 gram Çin mantarı
(shiitake)
Soya sosu 3 yemek kaşığı.
Yağ.
Çin eriştelerinin tavuk veya
seitan Kurumsal Seo
sebzelerle hazırlanması
Ateşe su ile bir tencereye
koyduk ve su kaynatmak üzereyken eriştelerimizi yaktık. 2 ya da 3 dakika içinde
hazır olacaklar.
Onları süzüp, serinletip
saklıyoruz.
Biraz yağ içeren bir tavada,
bir dakikalığına zencefil ve doğranmış karanfil sote edin.
Daha sonra, tavuk veya
seitanı şeritlere ayırdık. Birkaç dakika soteleyin, biraz tuz ve bal ekleyin.
İyice karıştırın, ısıdan çıkarın ve saklayın.
Bir tavaya üç çorba kaşığı
yağ koyup sıcakken sebze bu sıraya koyulur: önce soğan yarım ayları keser. İki
dakika sonra çapraz olarak kesilen fasülye ekledik. Üç dakika sonra havuçları
çubuklara attık ve birkaç dakika sonra da sopayla kesip yapıştıracağız.
Bitirmek için mantarları ve
soya fasulyelerini ekliyoruz.
Tavuk ve erişte ile
karıştırın, soya soslu mevsim yapın, iyice karıştırın ve Çin eriştelerimizin
hemen porsiyon halinde servis edilmesini sağlayın.
Bizim tavsiyemiz
Çin noodle'ları için bu
tarif, eriştelerinizi ıslatılmadan ve plaka üzerine bir baz olarak
yerleştirerek ve üzerlerine sebze sote ederek yapılabilir.
Onları kızartmak için, onları
biraz keserek toplu olarak kızartın, böylece düzenli olarak pişirin, ve
şiştikten hemen sonra emici kağıda dökün.
Batı makarnalarından çok
farklı olarak, Çin Seo
uzmanı hafif tuzlu
makarnalar ile yapılır, bu nedenle suda kaynatıldığında daha fazla tuz eklemeyi
gerektirmez.
Yorumlar
Yorum Gönder