Çimlenmede kullanılan tohumlar



Eğer soya ve yoncaya ek olarak, bu makalede çimlenmek için diğer tohumları bilmek istiyorsanız, sizi şaşırtacak bazı diğerlerini sunuyoruz.

Çimlenmede kullanılan tohumlar
Çimlenmede kullanılan 1 Tohum
2 Yonca
3 Yeşil soya fasulyesi
4 Buğday
5 Çemen
6 Ayçiçeği
7 Azuki
8 Mercimek
9 Nohut
10 Soğan
11 Pirinç
12 Rezene
13 hardal
14 Quinoa
15 Yonca
16 turp
17 Escarole
18 Gelincik
Çimlenmede kullanılan tohumlar
Onları filizlendirmek ve Seo hizmeti  faydalarından yararlanmak için kullanabileceğimiz çok çeşitli tohumlar var. Kalitenin çimlenmesi için en önemli şey, tohumların zehirli kimyasal maddelerle işlenmemiş bir üründen gelmesidir.

Çimlendirilmiş tohumlar kurutulmuş olanlara göre üstün besin özelliklerine sahiptir: vitamin, mineral, eser element ve enzim Kurumsal Seo   çimlenme sırasında yüzlerce kat artabilir. Buğday durumunda, ungerminli tohumlarda bulunmayan C vitamini gibi bazı elementler de vardır. Çoğu tohum, tam olgunlaşmasından sonra bir gecikme süresi (veya metabolik inaktivite) girer. Bu dönemde tohum, sahip olduğu nemin çoğunu kaybeder.



luzern
Yonca gevrek ve çok hoş bir tada sahiptir, bol miktarda mineral ve vitamin içerdiğinden en zengin ve en besleyici filizlerden biridir. Fosfor / kalsiyum oranı mükemmeldir ve en önemli amino asitleri içerir.

Soya yeşil
Yeşil fasulye filizleri protein ve vitamin bakımından zengindir ve karpuz gibi aynı karbonhidratları içerir. A vitamini miktarı da, kavun miktarına eşittir, tiamin miktarı avokadoya eşittir, ananas kadar C vitamini kadar ve papaya göre daha az kaloridir.

buğday
Çok sağlıklı ve lezzeti hoş ve tatlı. yeşeren buğday için biz böyle kamut veya yazıldığından olarak bu bitkinin antik çeşitleri kullanmanızı tavsiye, modern çeşitleri onların potansiyelinin çok kaybetmek yaptık melezleştirmelerden çok çaba sarf gibi.

boyotu
Çemen otları, karaciğer için çok faydalıdır ve sindirim sisteminin işlevlerini uyarır. Ayrıca bir afrodizyak olarak bilinir.

Çemenlerin meraklarından biri, özellikle hoş bir kokusu olan tüketen insanların teri yapmasıdır. Geçmişte, parfüm kullanmak yerine, oryantal kadınlar hoş bir vücut kokusu salmak için çemen otları yediler.

ayçiçeği
Ayçiçeği lahanası proteinler ve doymamış yağlar bakımından zengindir. İnsan tarafından tüketilmek için mükemmeldirler; Ayçiçeği filizlerine neredeyse haftalarca dayanan bir diyetin, herhangi bir eksiklik olmaksızın olağanüstü fiziksel ve zihinsel seviyelere ulaşmasına izin verdiğini gösteren çalışmalar vardır.

azuki
Bu fasulyenin çok karakteristik bir tadı vardır. Dikkat, çok sert olduklarından çimlenmemiş tahıllar ile kullanılmalı ve bize zarar verebilir.

mercimek
Mercimek filizi güzel bir tada sahiptir ve protein ve demir açısından zengindir. Çok enerjiktirler ve besin özellikleri mükemmeldir.

nohut
Kuru nohut tanelerinin piştiği zamanın Seo uzmanı  , nohut filizleri sindirim sırasında gaz çıkarmaz. Onlarla birlikte sebze patileri yapabiliriz.

soğan
Soğan filizlerinin tadı, ihale soğanlarıyla neredeyse aynıdır. Uzun ve yeşil saplarıyla, salataya eklenmek veya her türlü yemeği tatlandırmak için idealdir.

pirinç
Pirinç filizlerinin sorunu, pirincin çimlenmesi için oda sıcaklığında kurutulması gerektiğidir. Bize satanların çoğunluğu ısı ile kurutuldu ve çimlenme yeteneklerini kaybetti.

rezene
Rezene filizi rezene tüketmek için çok özgün bir yoldur. Sadece ampullerini tüketmezler, filizlerinin de hoş bir anason tadı vardır.

hardal
Baharatlı ve baharatlılar için ideal olan çimlenme, sos şeklinde satılan hardaldan çok daha doğal ve otantik olduğu için baharatlama için mükemmeldir.

quinoa
Quinoa, Güney Amerika'dan bir tahıldır, yüzyıllar önce İnkalar her gün tüketmişti. Onun lahanası enerji ve canlılık ile doldurur ve tek başına tüketilebilir ya da diğer yemekleri tadabilir.

yonca
Bu bitki, aroması daha tutarlı olmasına rağmen, kefalfala çok benzer, ince ve uzun filizler üretir ve klorofilleri kolayca elde eder.

turp
Turp filizlerinin tadı, daha yoğun olmasına rağmen, yetişkin turpların tadıyla çok benzer. Bu filizler diğerleriyle daha hafif bir lezzet katmak için mükemmeldir.

hindiba
Salatalara bağımlı olanlar için, eskarol filizlerinin bir tabakasından daha iyi bir şey yoktur. Yeşil yaprakların "hassasiyeti" nükse kadar yükseldi.

haşhaş
Haşhaş tohumlarından çıkan lahananın kendine özgü ve çok hoş bir tadı vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bazal Sarnıcı nedir?

İnsan Vücudu Boşluklarının Farklı Türleri Nelerdir?

İnsan Vücudu Diyagramı Nedir?